Opening De Bull door burgemeester Van Ee

De feestelijke openiSONY DSCng van bedrijventerrein De Bull is succesvol verlopen. Burgemeester Van Ee had de eer de slagbomen bij bedrijventerrein De Bull te openen door middel van zijn kenteken dat van te voren als “betrouwbaar” werd ingevoerd in het kentekenregistratiesysteem. De burgemeester had zijn eigen old timer, een Alfa Romeo Spider, voor de dag gehaald waarmee hij vol trots door de slagbomen reed. Samen met de slagbomen ging een feestelijke sliert ballonnen de lucht in en hiermee werd De Bull officieel geopend verklaard.

SONY DSC

Er kwamen velen belangstellenden het nieuwe bedrijventerrein bekijken. Hans de Groot, makelaar bij Bmak was aanwezig om geïnteresseerden te informeren over de koop en huur mogelijkheden van diverse bedrijfsruimten.

 

 

 

Om potentiële kop20130420_093526ers een zo compleet mogelijk beeld te geven van het bedrijventerrein was er een hoogwerker geregeld, geleverd door Boer bv. Hiermee konden belangstellenden tot maar liefst 60 meter de lucht in.SONY DSC

 

 

 

Op bedrijventerrein De Bull is voorlopig ruimte voor 13 bedrijven, waarvan er al een aantal zijn verkocht/verhuurd. Er zijn nog ruimten te huur en te koop van diverse afmetingen. Verder is er nog voldoende bouwgrond over wat men naar eigen inzicht zou kunnen ontwikkelen om op maat te bouwen.