Gebouw 7

Gebouw 7 is geheel verkocht

Start bouw: oktober 2017

Verwachte oplevering medio 2018

 

klik hier voor brochure gebouw 7

Te huur en te koop: diverse multifunctionele bedrijfsruimten, naar wens met kantoor‐ en/of showroomruimte op de standaard etagevloer.
De bedrijfsruimten zijn in diverse afmetingen beschikbaar en kunnen geheel naar koper‐ of huurderswens worden ingericht en hoogwaardig afgewerkt. Kenmerk van alle units is het ruime omliggende terrein bij elke unit. Een unicum in dit segment bedrijfsunits!

De bedrijfsunits vormen een praktisch te gebruiken bedrijfsruimte op de begane grond, bijvoorbeeld voor de opslag of kleinschalige productie van goederen. De milieu categorie is klasse 2, voor eventueel afwijkend gebruik kan bij de gemeente goedkeuring worden aangevraagd. Naast de bedrijfsruimte kan de begane grond worden voorzien van een goed toegankelijke entree‐/kantoor‐/ showroomruimte. Daar kan ook een toiletportaal met (dubbel) toilet worden aangebracht. Op de etagevloer is het mogelijk een opslag‐/kantoor‐/showroom‐/toiletruimte te realiseren. De ruimten kunnen ook met andere huurders specifieke wensen worden gehuurd. Ingeval van verkoop kan de ontwikkelaar een interessante offerte uitbrengen voor het aanbrengen van een afbouwpakket.